YhteystiedotEspanjanvesikoira_easy_sylikoira.jpg

Mail: perromania.shop(at)gmail.com

HUOM!  loput viimeviikkoiset viimeistään perjantaina tehdyt tilaukset postitetaan 26.10. Tilaukset ruuhkautuivat Sussi Anna -ryntäyksen takia.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Etsitkö jotakin tiettyä korttia tai aihepiiriä? Tarvitsetko kortteja enemmän kuin sitä on tällä hetkellä verkkokauppamme varastossa? Ota yhteyttä niin katsotaan, voimmeko auttaa sinua.

Pyrimme siihen että toimitus lähtisi matkaan heti tai viimeistään 1-5 arkipäivän kuluessa. Ellet tässä ajassa saa lähetyskuittausta, laitathan viestiä niin varmistamme että tilauksesi tiedot ovat kunnossa, eikä ole sattunut inhimillistä virhettä. Tilaukset ruuhkautuvat toisinaan.

Ilmoitathan etukäteen jos tarvitset toimituksen esim. tietyksi päiväksi niin voimme käsitellä sen heti.

Palvelemme myös jälleenmyyjiä, jotka haluavat markettien perustelineistä erottuvan valikoiman. Voit tilata tuotteita aina tarpeen mukaisen määrän - mikä sinun puodissasi tuntuisi menisi kaupaksi (pyydä hinnasto). Postcrossaajat etsiytyvät sellaisiin liikkeisiin joissa on hyvä ja poikkeava postikorttivalikoima! Myöskin jonkin kortin kuva-aihe voi aloittaa keskustelun jolla päästään myymään liikkeen päätuotetta.

Otamme myös valikoimaamme sopivia kirjapainossa painettuja postikortteja myyntiin. Hyvistä aiheista on jatkuva pula.

 

Perromania / Jyrki Äikäs

Metsäpyyntie 11, 40900 SÄYNÄTSALO

Y-tunnus: 2254570-6   p.0404 123678 tai 0404 123567