Toimitusehdot

Maksutavat Käytössämme on  kaikki yleisimmät maksutavat sekä ennakkolasku 2-luokan toimituksella. Postiennakolla emme toimita.

Tilausvahvistus.  Saat sähköpostiosoitteesi vahvistuksen muutaman minuutin sisällä. Ennakkolaskun valinneelle se toimii laskuna. Mikäli automaattinen tilausvahvistus ei tullut perille, yleisemmin syynä on kirjoitusvirhe omassa sähköpostiosoitteessa tai viesti on mennyt tilaajan sähköpostiohjelman roskapostikansioon. Ellet löydä vahvistusta niin ilmoitathan asiasta meille niin lähetämme uuden.

Toimituskulut. toimitus Suomeen alle 17 EUR tilaus = toimituskulu 2,40 EUR.
Vähintään 17 'EUR tilaus = toimituskulu 1 EUR
                       

Toimitus.  Tuotteet pyritään saamaan ykkösluokan postiin mahdollisimman nopeasti - useimmiten se onnistuu 1-4 arkipäivän sisällä. Otathan heti yhteyttä jos tet ole saanut lähetysviestiä 5 arkipäivän sisällä. Toisinaan toimituksia ruuhkautuu ja säsittelyajat hetkellisesti pitenevät.

easyboy_postbox.jpg

Viallinen tai puuttuva tuote/lähetys. Ota meihin yhteyttä jotta voimme selvittää ja korjata asian. Suurimmassa osassa keräilyissä olemme ehtineet asiakasta ennen huomata toimitusvirheen ja myöskin hyvittää sen vähintään tuotteen hinnalla.

Palautusoikeus.  Jos tulet katumapäälle, sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden täytyy olla vastaavassa kunnossa kuin saitkin ne. Ennen tuotteen takaisin lähettämistä ilmoita asiasta sähköpostilla, jolloin saat tapauksesta riippuen tarkemmat ohjeet. Palautus- ja vaihtoasiatkin hoidamme tassun käänteessä. Tyytymättömiä asiakkaita meille näinollen ei ole ilmoittautunut.

 
Luottokortit

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, PERROMANIA toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa SuomenVerkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.