Shopping cart

0 products in shopping cart.

HUOM!

1,70 EUR toimitusmaksu Suomeen vähintään 17 EUR tilauksesta.

Alle 17 EUR tilauksesta toimitusmaksu
2,90 EUR.

Pakettitoimitus kotimaassa 4,90 EUR


Tilauksessa annetut lisätiedot luetaan keräyksen yhteydessä. Jos sinulla on toimitusaikatoiveita, sovithan niistä etukäteen.

« Back

Mummun madonkudekoppa (Torpan Tarinat)

Uusi matto värikkäine raitoineen toi kauneutta torpan tupaan. Mattoja, ja erityisesti raitoja varten vaatteita säästettiin ja kerättiin pitkään. Kuteet leikattiin sepän takomilla keritsimillä vanhoista vaatteista. Talkoissa vaatteiden saumat ratkottiin ja leikattu kude kerittiin kerille. Napit sekä hakaset otettiin talteen.
Kortin taustapuolella on lyhyt tunnelmallinen ja informatiivinen teksti sekä suomeksi että englanniksi, joten ne raottavat elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Nämä kortit sopivatkin etenkin postcrossing -harrastukseen. Avainlipputuote: 100 % suomalaista työtä käännöksiä ja painatusta myöten.
Torpan Tarinat® -korttisarjaan kuuluva A6-kokoinen postikortti. Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, tausta mattapintainen. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Kortin kuvassa mummun matonkudekoppa Siikaisten Pyntäisten kylässä. Kortin taustapuolella kerrotaan matonkudetalkoiden askareista suomeksi ja englanniksi. Kuva: Ingela Nyman

Product: 02748

Products in stock: 2 pcs

Price:1.10 €